آموزش تهیه ی کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

در این مقاله در مورد چگونگی طرز تهیه ی کیک اسفنجی صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک اسفنجی

طرز تهیه

١. زرده، سفیده را جدا کنید.

۲. زرده، شکر، وانیل، پوست لیموترش را با هم زده تا کش دار شود.

۳. سفیده ها را هم جداگانه بزنید.

۴. سفیده را به زرده اضافه کرده، به حالت دورانی هم بزنید.

۵. ته قالب را کاغذ روغنی انداخته، کمی چرب کنید.

۶. آرد، بکینگ پودر را با هم الک کرده و با مواد مخلوط کنید.

۷. آرد را به تدریج به صورت دورانی به مواد اضافه کنید.

۸. مواد را داخل قالب ریخته و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۰/۵
 ساعت در طبقه وسط بگذارید تا آماده شود، سپس با خامه تزئین کنید.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی کیک فندقی

آموزش تهیه ی  کیک کشمشی

آموزش تهیه ی کیک پرتقال

آموزش تهیه ی کیک سیب

آموزش تهیه ی کیک اسفنجی ژله ای

همچنین جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *