آموزش تهیه ی نان رولت

نان رولت

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی نان رولت صحبت میکنیم.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: ۱۵۰ گرم
آبجوش: نصف لیوان
شربت: ۱/۴ استکان

طرز تهیه

١. زرده و سفیده را از هم جدا کنید.

۲. زرده ها را با شکر با همزن هم بزنید.

٣. در حین زدن کم کم آب جوش، شربت را اضافه کنید.

۴. سفیده را جدا زده تا فرم بگیرد.

۵. زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد را به تدریج اضافه کنید.

۶. سینی را از قبل چرب کرده و کاغذ روغنی درون آن بیندازید.

۷. مایه را روی کاغذ ریخته و با پالت صاف کنید.

۸. فر را از قبل روی آخرین درجه گرم کرده و ۱۰ دقیقه سینی را بگذارید.

۹. وقتی نان رولت را از فر خارج کردید آن را پوشانده تا کمی خنک شود.

۱۰. بعد از خنک شدن سطح آن را با خامه فرم گرفته پوشش داده و آن را لوله کرده و در ظرف دلخواه گذاشته به دلخواه تزئین کنید.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی کیک بهار نارنج

طرز تهیه ی سالاد میوه

آموزش تهیه ی کرم شکلات

آموزش تهیه ی کرم هلو

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

 

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *