آموزش تهیه ی کیک تمشک

کیک تمشک

در این مقاله به آموزش تهیه ی کیک تمشک میپردازیم.

مواد اولیه

مواد لازم برای کیک تمشک

طرز تهیه

۱. قالب کیک را از قبل چرب کنید.

۲. تخم مرغ را بزنید.

۳. آرد، کره، شکر، بکینگ پودر، شیر، تخم مرغ را مخلوط کرده تا خمیر شود.

۴. خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک بخش آن را در قالب بگذارید.

۵. نیمی از تمشک را روی آن بریزید.

۶. باقیمانده کیک را روی آن قرار دهید.

۷. کیک را به مدت ۱ / ۵ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

۸. بعد از خنک شدن از قالب بیرون آورده و در ظرف دلخواه بگذارید.

مقالات مرتبط:

کیک سس شکلات با نان خامه ای

آموزش تهیه ی کیک بهارنارنج

آموزش تهیه ی نان رولت

 

جهت مشاهده ی سایت نییکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

 

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *