کیک کشمشی با گردو و بادام زمینی

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک کشمشی با گردو و بادام زمینی صحبت خواهیم کرد.

طرز تهیه ی کیک کشمشی با گردو و بادام زمینی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک کشمشی با گردو و باددام زمینی

مواد لازم برای تهیه ی سس

مواد لازم برای تهیه ی سس کیک کشمشی با گرد و بادام زمینی

طرز تهیه

۱. کشمش را در نصف لیوان آب ریخته بگذارید بجوشد. ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید.

۲. روغن، شکر، بادام زمینی و گردو را مخلوط کرده، هم بزنید. (۸ دقیقه)

۳. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

۴. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۵. آرد و کشمش را اضافه کرده و هم بزنید.

۶. قالب مورد نظر را چرب کرده و فر را از قبل گرم کنید.

۷. مواد آماده شده قبل را روی سس داغ ریخته در قالب ریخته و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید.

مقالات مرتبط

آموزش تهیه ی کیک موز و لیمو

آموزش تهیه ی کیک مرمری

آموزش تهیه ی کیک باقلوا

آموزش تهیه ی کیک آبجوش

آموزش تهیه ی کیک شیرین میوه ای

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

 

مقالات

محصولات