طرز تهیه ی دسر سوتلاچ در فر

در مقاله ی پیشین به آموزش چگونگی تهیه ی دسر طالبی و خربزه پرداختیم.
برای مطالعه اینجا کلیک کنید.

دسر سوتلاچ در فر

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

طرز تهیه ی دسر سوتلاچ

۱:برنج ۱۸۰ گرم

۲: آب ولرم ۱ لیوان

۳: شیر ۱ لیتر

۴: آرد برنج ۳ قاشق غذا خواری

۵: نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری

۶: شکر یک عدد لیوان

۷: زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

برنج را بشویید و همراه آب داخل قابلمه بریزید و بپزید.وقتی برنج نرم شد، شیر، آرد برنج و نشاسته ذرت حل شده در کمی آب را به برنج اضافه کنید و مخلوط را مرتب هم بزنید وقتی مواد غلیظ شد شکر را اضافه کنید به تعداد افراد کاسه کوچک نسوز که قابلیت قرار دادن درفر را داشته باشد، انتخاب کنید. چند قاشق از مواد را کنار بگذارید و با زرده تخم مرغ مخلوط کنید بقیه مواد را داخل کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کاسه مقداری از مواد تخم مرغ بریزید و با پشت قاشق روی آنها را صاف کنید فر را روشن کنید تا گرم شود و سپس کاسه ها را داخل فر بچینید دمای فر برای پخت، ۲۰۰ درجه سانتیگراد است تاروی آنها طلایی شود بعد از اینکه کاسه ها را از فر در آوردید، اجازه دهید خنک شوند و بعد از چند ساعت داخل یخچال نگه دارید
سپس دسر برای سرو آماده است.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی حلوای آرد گندم وحلوای سه رنگ
آموزش تهیه ی مارمالاد زردآلو
آموزش تهیه ی دسر طالبی و خربزه
آموزش تهیه ی دسر گلابی با شیره
آموزش تهیه ی سالاد میوه
آموزش تهیه ی کرم شکلات

جهت تماشای سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

یک دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه ی دسر سوتلاچ در فر»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *