آموزش تهیه ی کیک بهار نارنج

کیک بهار نارنج

در این مقاله در مورد پخت کیک بهار نارنج صحبت خواهیم کرد. لطفا ما را همراهی کنید.

مواد لازم:

شکر :  ۱۵۰ گرم

تخم مرغ :  ۴ عدد

وانیل :  ۱ قاشق غذاخوری

کره :  ۲۰۰ گرم

آرد :  ۲۲۰ گرم

بکینگ پودر :  ۱ قاشق چایخوری

بادام آسیاب شده :  ۹۰ گرم

کرم کره ای :  به مقدار لازم

شربت بهار نارنج :  به مقدار لازم

مربای بهار نارنج :  به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. قالبی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کنید.

۲. کره و شکر را با همزن برقی بزنید.

۳. تخم مرغها، وانیل را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید.

۴. آرد، بکینگ پودر، بادام آسیاب شده را به مایع به تدریج اضافه کنید.

۵. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.

۶. مایه را داخل قالب ریخته قالب را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

۷. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود و کیک را از قالب جدا کنید.

۸. کیک را از ارتفاع دو قسمت کرده یکی از لایه ها را روی ظرف سرو قرار داده و سطح آن را با شربت مرطوب کنید.

۹. سطح کیک را با کرم پوشانده مقداری مربا بدون شیره روی کرم بمالید.

۱۰. لایه دوم کیک را روی کرم، مربا گذاشته سطح آن را شربت مرطوب بمالید. سپس با کرم کره ای و مربا روی کیک را تزئین کنید.

مقالات مرتبط:

طرز تهیه ی مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ی دسر سوتلاچ در فر

طرز تهیه ی دسر طالبی و خربزه

طرز تهیه ی سالاد میوه

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و خرید محصولات اینجا کلیک کنید.

 

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *