آموزش تهیه ی کیک فندقی

کیک فندقی

در این مقاله قصد داریم در مورد کیک فندقی صحبت کنیم.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه یی کیک

طرز تهیه

۱. روغن، شکر را با همزن بزنید.

۲. تخم مرغ ها را یکی یکی همراه وانیل اضافه کنید.

٣. آرد، بکینگ پودر را الک کرده، با پودر قندق مخلوط کرده، به مواد اضافه کنید.

۴. آب آناناس را ریخته، وقتی کاملا یکدست شد داخل قالب بریزید.

۵. قالب را طبقه وسط فر، ۲۰۰ سانتی گراد به مدت ۳۰
دقیقه بگذارید بپزد.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی کیک کشمشی

آموزش تهیه ی کیک پرتقال

آموزش تهیه ی کیک سیب

آموزش تهیه  ی کیک اسفنجی ژله ای

آموزش  تهیه ی کیک دو رنگ

همچنین جهت تماشا ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *