آموزش تهیه ی کیک فندق و زردآلو

طرز تهیه ی کیک فندق و زردآلو

کیک فندق و زردآلو

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک فندق و زردآلو صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

طرز تهیه ی کیک فندق و زردآلو طرز تهیه ی کیک فندق و زردآلو

طرز تهیه

١. کره، پودر قند، تخم مرغ رنده شده را در ظرفی با همزن مخلوط کنید.

۲. نشاسته و آرد الک شده را با مواد ترکیب کنید.

٣. فندق بو داده و آسیاب شده، آب را با خمیر ترکیب کنید.

۴. در آخر زردآلوی قاچ شده را با مواد ترکیب کنید.

۵٫ داخل قالب را کاغذ انداخته و خمیر را در آن ریخته و صاف کنید.

۶. کیک را به مدت ۵۰ دقیقه با دمای متوسط در پنجره وسط فر بگذارید.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی کیک آناناس

آموزش تهیه ی کیک نارگیلی

آموزش تهیه ی کیک اسفنجی

آموزش تهیه ی کیک سیب

آموزش تهیه ی کیک دورنگ

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در المان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی در مقاله ی پیشین در مورد لایه برداری پوست و روش های آن صحبت کردیم. و در این مقاله قصد داریم در مورد لایه برداری با مواد طبیعی حرف بزنیم. لطفا ما را همراهی کنید. زردآلو…
cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…
Environmental Protection

حفظ محیط زیست و عدم استفاده از پلاستیک

کارد و چنگال پلاستیکی در همه جا وجود دارد و بیشتر آن ها فقط یک بار قابل استفاده است. میلیاردها چنگال ، چاقو و قاشق هر ساله دور ریخته می شوند. اما مانند سایر وسایل پلاستیکی ، مانند کیف و بطری ، کارد و…

محصولات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *