آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

کیک شکلاتی بدون آرد

در این مقاله در مورد چگونگی تهیه ی کیک شکلاتی بدون آرد صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک شکلاتی

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲. قالب ۲۳ سانتی را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید.

٣. شکلات را تکه کرده و همراه با کره، شیر در ظرفی که روی قابلمه در حال جوش است قرار دهید تا ذوب شود.

۴. زرده تخم مرغ را با نصفی از شکر بزنید و مواد شکلات را به آن اضافه کنید.

۵. پودر بادام و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

۶. سفیده تخم مرغ ها را هم زده و سپس به تدریج بقیه شکر را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد.

۷. سفیده را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۸. مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 به علت نداشتن آرد، پف این کیک میخوابد و کیک را می توان با خامه سرو کرد.

مقالات مرتبط

آموزش تهیه ی کیک با بستنی

آموزش تهیه ی کیک میوه ای با سیب زمینی

آموزش تهیه ی کیک هویج با زنجبیل

آموزش تهیه ی کیک پفی طلایی

آموزش تهیه ی کیک عسلی

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *