چهار روش طبخ ماهی قزل آلا

چهار روش طبخ ماهی قزل آلا

 

مواد لازم ماهی قزل آلا:

به تعداد نفرات آرد سفید به میزان لازم نمک و آبلیمو به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم این روش ها معمولا برای طبخ ماهی هایی غیر از نوع قزل آلا نیز کاربرد دارند. روش اول: روش سنتی ماهی را بعد از شستن خشک کنید. در یک دیس لبه دار، مقداری آبلیمو و نمک و زعفران را مخلوط کنید و ماهی را در آن بخوابانید. تمام سطح ماهی و داخل شکم ماهی را به مخلوط آغشته کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود. بعد تمام سطح ماهی را با آرد سفید بپوشانید و هر دو طرف ماهی را در روغن با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.

روش دوم:

بعد از گذشت یک ساعت که ماهی ها مزه دار شدند، بدون پوشاندن سطح آنها با آرد سفید، ماهی ها را روی آتش (یا کباب پز) با استفاده از توری مخصوص کباب کردن ماهی، کباب کنید.

روش سوم:

شنیسل ماهی هلندی به مواد لازم بالا دو عدد زرده تخم مرغ، یک عدد تخم مرغ کامل، به میزان لازم آرد سوخاری و یک لیوان ماست نیز اضافه کنید. در یک دیس لبه دار، نمک، آبلیمو، زرده تخم مرغ، ماست و زعفران را با دو قاشق غذاخوری آرد سفید مخلوط کنید و ماهی ها را در مخلوط بخوابانید طوری که تمام سطح ماهی داخل مخلوط باشد. بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. تخم مرغ کامل را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. بعد سطح ماهی ها را با آرد سفید بپوشانید و به تخم مرغ آغشته کنید و بعد پشت و روی ماهی را با آرد سوخاری پوشش دهید و در روغن سرخ کنید.

روش چهارم:

پشت و روی ماهی را با مخلوط نمک و آبلیمو آغشته کنید و داخل شکم ماهی را با سیر و جعفری خرد شده و نمک و آبلیمو پر کنید و در فر با ۲۵۰ درجه به مدت نیم ساعت بگذارید تا پخته و کبابی شود. روش های بسیار متنوعی برای طبخ انواع ماهی به کار برده می شود که بسته به رسم محلی و ذائقه افراد در مناطق مختلف و البته به نوع ماهی، متفاوت است. نکته برای راحت جدا کردن اسکلت و استخوان های ماهی، بعد از پاک کردن آن، ماهی را از شکم برش بزنید و روی تخته پهن کنید. با قسمت پهن چاقو، از پشت روی بدنه ماهی فشار بیاورید و بعد ماهی را برگردانید و اسکلت ماهی را همراه استخوان هایش به راحتی جدا کنید. فقط مواظب باشید که گوشت ماهی تکه تکه نشود.
بهتر است پوست ماهی را اصلا از آن جدا نکنید، به دلیل اینکه گوشت ماهی بسیار لطیف است و هنگام سرخ کردن به سرعت می سوزد ولی نپخته می ماند. وقتی یک روی ماهی سرخ شد (درب ظرف باز باشد) و ماهی را برگرداندید، بهتر است درب ظرف را بگذارید تا هنگام سرخ شدن روی دیگر ماهی، گوشت ماهی هم کاملا پخته شود. در اواخر سرخ شدن ماهی، مقدار کمی زعفران دم کرده را با آبلیمو مخلوط کنید و آرام روی ماهی بریزید تا کاملا مزه دار شود. اگر خیلی به بوی ماهی حساسیت دارید، هنگام مزه دار کردن ماهی، از مقداری رزماری در مواد استفاده کنید، بوی ماهی را به کلی از بین می برد.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی حلوای آرد گندم و حلوای سه رنگ

طرز تهیه ی مارمالاد زرد آلو

طرز تهیه ی دسر سوتلاچ در فر

آموزش تهیه ی دسر طالبی و خربزه

سالاد میوه

طرز تهیه کرم هلو

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی در مقاله ی پیشین در مورد لایه برداری پوست و روش های آن صحبت کردیم. و در این مقاله قصد داریم در مورد لایه برداری با مواد طبیعی حرف بزنیم. لطفا ما را همراهی کنید. زردآلو…
cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…
Environmental Protection

حفظ محیط زیست و عدم استفاده از پلاستیک

کارد و چنگال پلاستیکی در همه جا وجود دارد و بیشتر آن ها فقط یک بار قابل استفاده است. میلیاردها چنگال ، چاقو و قاشق هر ساله دور ریخته می شوند. اما مانند سایر وسایل پلاستیکی ، مانند کیف و بطری ، کارد و…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *