آموزش تهیه ی کیک هویج و زنجبیل

کیک هویج و زنجبیل

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک هویج و زنجبیل صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک هویج و زنجبیل

برای تزئین:

میتوان از هویج رنده شده، ساقه زنجبیل و پودر زنجبیل استفاده کرد.

طرز تهیه

۱. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، زنجبیل، نمک، شکر، هویج، کشمش، تخم مرغ، آب پرتقال را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید.

۲. مواد را در قالب ریخته، با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱/ ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.

٣. وقتی کاملا سرد شد پنیر را رنده کرده و اسانس وانیلی مخلوط کرده و روی کیک ریخته و صاف کرده و با هویج و زنجبیل تزئین کنید.

مقالات مرتبط

آموزش تهیه ی کیک پفی طلایی

آموزش تهیه ی کیک عسلی

آموزش تهیه ی لوز بادام

آموزش تهیه ی نان گردویی

آموزش تهیه ی کیک بادامی

جهت مشاهده ی سایت نیکولو و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *