آموزش تهیه ی کیک با بستنی

کیک با بستنی

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک با بستنی صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک با بستنی

مواد پر کردنی

تزیینات و پرکردن کیک با بستنی

طرز تهیه

۱. قالب را چرب کرده، کاغذ روغنی انداخته، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.

۲. تخم مرغ و کره را با پودر قند زده تا کرم رنگ شود.

٣. آرد، بکینگ پودر را به تدریج به تخم مرغ اضافه کرده و هم زده تا یکدست شود.

۴. مایه را در قالب ریخته و روی آن را صاف کرده و در طبقه وسط فر به مدت ۱ ساعت قرار داده تا روی آن طلایی شود و پف کند.

۵. بعد از آن کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شود و آن را به سه لایه ی مساوی تقسیم کرده و روی آن یک لایه بستنی توت فرنگی، یک لایه بستنی ساده و یک لایه بستنی کاکائو ریخته و در فریرز گذاشته تا بستنی ها خودشان را بگیرند و بعد با خامه زده شده و فرم گرفته تزئین کنید.

مقالات مرتبط

آموزش تهیه ی کیک میوه ای با سیب زمینی

آموزش تهیه ی کیک هویج با زنجبیل

آموزش تهیه ی کیک پفی طلایی

آموزش تهیه ی کیک عسلی

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *