آموزش تهیه ی کیک بابانالوف

طرز تهیه ی کیک بابانالوف

کیک بابانالوف

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک بابانالوف صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک بابانالوف

طرز تهیه

١. قالب ۱۴۷۲۱ سانتی را چرب کرده و دیواره آن را با کاغذ بپوشانید و روی کاغذ را هم چرب کنید.

۲. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

٣. کره، شکر، رنده پوست پرتقال را با همزن برقی زده تا به شکل کرم در آید.

۴. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید.

۵. موز له شده، خرما را اضافه کنید.

۶. بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و به همراه آب پرتقال به طور متناوب به مخلوط اضافه کنید.

۷. بعد از مخلوط شدن مواد را داخل قالب ریخته و ۱ ساعت در فر بگذارید تا بپزد.

۸. بعد از پخت از فر خارج کرده و آرام ۵ دقیقه از قالب جدا کرده، روی پنجره سیمی کیک را خنک کنید.

مقالات مرتبط

آموزش تهیه ی کیک چیپسی

آموزش تهیه ی کیک شکلاتی بدون آرد

آموزش تهیه ی کیک با بستنی

آموزش تهیه ی کیک میوه ای با سیب زمینی

همچنین جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی

لایه برداری پوست با گیاهان و مواد طبیعی در مقاله ی پیشین در مورد لایه برداری پوست و روش های آن صحبت کردیم. و در این مقاله قصد داریم در مورد لایه برداری با مواد طبیعی حرف بزنیم. لطفا ما را همراهی کنید. زردآلو…
cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…
Environmental Protection

حفظ محیط زیست و عدم استفاده از پلاستیک

کارد و چنگال پلاستیکی در همه جا وجود دارد و بیشتر آن ها فقط یک بار قابل استفاده است. میلیاردها چنگال ، چاقو و قاشق هر ساله دور ریخته می شوند. اما مانند سایر وسایل پلاستیکی ، مانند کیف و بطری ، کارد و…

محصولات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *