آموزش تهیه ی کیک باقلوا

کیک باقلوا

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک باقلوا صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک باقلوا 1

مواد لازم برای تهیه ی کیک باقلوا 2

طرز تهیه

۱، تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن بزنید.

٢. کره، گلاب، آرد، پودر هل، بکینگ پودر را اضافه کرده مخلوط کنید.

٣. مواد را در قالب ریخته و روی آن پودر پسته و بادام بپاشید.

۴. قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه طبقه وسط بگذارید تا آماده شود.

۵. بعد از آماده شدن برش زده و یک پیمانه شربت روی کیک بریزید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه ی کرم برای روی کیک

آموزش تهیه ی کیک موز شکلات

آموزش تهیه ی چیز کیک شکلاتی

آموزش تهیه ی کیک بابانالوف

آموزش تهیه ی کیک چیپسی

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *