طرز تهیه ی مارمالاد زرد آلو

مارمالاد زرد آلو

امروز قصد داریم طرز تهیه یک دسر خوشمزه رو با شما به اشتراک بگذاریم.این دسر مقوی و سالمه و بسیار مورد علاقه کودکان هست.

مواد مورد نیاز:

۱: زرد آلو ۴ کیلو گرم

۲: شکر یک کیلو گرم

۳: ژلاتین ۲ تا ۳ ورق (می توان به جای ژلاتین ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری لعاب به دانه مصرف نمود)

۴: آبلیمو نصف استکان

طرز تهیه:

طرز تهیه ی مارمالاد زردآلو :زرد آلو را از هسته جدا و از چرخ یا صافی رد می نمائیم، سپس شکر را روی زرد آلو می ریزیم و می گذاریم دو سه ساعت بماند تا شکر کمی آب شود این مایه را در ظرف لعابی میریزیم و روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد جوش بیاید و مایه کاملا سفت شود، سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل می نمائیم (و یا لعاب به دانه را داخل مایه مزبور میریزیم. و آبلیمو را اضافه می نمائیم و پس از یک دو جوش از روی آتش بر می داریم مارمالاد باید پس از سرد شدن کاملا غلیظ و بدون آب باشد با هلو و شلیل و آلو زرد نیز به همین طریق مارمالاد تهیه می کنند مارمالاد آلو زرد چون ترش است به آب لیمو احتیاجی ندارد و به جای ۵/ ۱ کیلو باید ۲ کیلو شکر مصرف نمود .

آموزش های دیگری که میتوانید از آنها استفاده کنید:

طرز تهیه ی دسر سوتلاچ در فر

آموزش تهیه ی حلوای آرد گندم و حلوای سه رنگ

آموزش تهیه ی دسر طالبی و خربزه

آموزش تهیه ی دسر گلابی با شیره


جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان   اینجا کلیک کنید.

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *