آموزش تهیه ی کیک بادامی

کیک بادامی

در این مقاله در مورد کیک بادامی صحبت میکنیم.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ی کیک بادامی

طرز تهیه

کیک بادامی

١. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

۲. زرده را با شکر و بکینگ پودر، وانیل و یا هر اسانسی که دوست دارید مخلوط کنید تا کاملا سفید و سفت شود.

٣. سفیده ها را کاملا زده به حدی که از ظرف جدا نشود.

۴. زرده را با سفیده مخلوط کرده و پودر بادام و آرد را اضافه کنید.

۵. مایه را در ظرف گودی که از قبل چرب شده ریخته و در فر طبقه وسط با دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید.

۶. بعد از پخت و سرد شدن کیک را ورقه ای کرده و از کرم یا خامه زده شده و بادام استفاده کنید و ورقه ها را روی یکدیگر قرار داده و روی تمامی سطح کیک را با خامه پوشش دهید.

مقالات مرتبط:

آموزش تهیه ی کیک لیمو ترش

آموزش تهیه ی کیک شکلاتی

آموزش تهیه ی کیک اسفنجی

آموزش تهیه ی کیک اسفنجی ژله ای

آموزش تهیه ی نان رولت

جهت مشاهده ی سایت نیکولو در آلمان و محصولات آن اینجا کلیک کنید.

مقالات

cutleryset32nicolo

تاریخچه قاشق و چنگال ها

قاشق و چنگال در این مقاله میخواهیم در مورد تاریخچه قاشق و چنگال صحبت کنیم.  شما هر روز از آنها استفاده میکنید  آنها برخی از ساده ترین ، اما مفیدترین وسایل موجود هستند.  آنها در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.  اما چه کسی…

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *