طرز تهیه ی کیک کشمشی

آموزش تهیه ی کیک کشمشی

کیک کشمشی در این مقاله درباره طرز تهیه ی کیک کشمشی صحبت خواهیم کرد. مواد لازم طرز تهیه ۱٫ روغن، شکر را مخلوط کرده، تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. ۲٫ آب یا شیر، رنده پوست پرتقال را اضافه کنید. ۳٫ آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. ۴٫ مواد را در قالب چرب شده ریخته، و کشمش را اضافه… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک کشمشی
طرز تهیه ی کیک پرتقال

آموزش تهیه ی کیک پرتقال

در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک پرتقال صحبت خواهیم کرد. مواد لازم طرز تهیه ١. تخم مرغ را با شکر هم زده، آب پرتقال، روغن مایع را اضافه کرده، مخلوط کنید. ۲. رنده پوست پرتقال، بکینگ پودر، آرد را به تدریج اضافه کنید. ٣. قالب را چرب کرده و ته قالب را آرد بپاشید. ۴. مواد را در قالب ریخته، طبقه وسط به مدت ۵/ ۰ ساعت… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک پرتقال
طرز تهیه ی کیک سیب

آموزش تهیه ی کیک سیب

کیک سیب در این مقاله در مورد طرز تهیه ی کیک سیب صحبت خواهیم کرد. امیدواریم از پخت و صرف این کیک خوشمزه لذت ببرید. مواد اولیه طرز تهیه ۱٫ کره، شکر، وانیل را مخلوط کرده و با ته قاشق هم زده تا حل شود. ۲٫ سفیده و زرده را از هم جدا کنید. ۳٫ زرده را به تدریج به مواد اضافه کرده و هم بزنید. ۴٫ بکینگ پودر، آرد… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک سیب
کیک اسفنجی ژله ای

آموزش تهیه ی کیک اسفنجی ژله ای

کیک اسفنجی ژله ای ساده در این مقاله در مورد چگونگی تهیه ی کیک اسفنجی ژله ای صحبت خواهیم کرد.   مواد لازم طرز تهیه ١. زرده و سفیده را جدا کنید. ۲. سفیده را با همزن طوری زده که از ظرف جدا نشود و پف کند. ٣. زرده را هم با وانیل خوب زده تا رنگ آن روشن شود. ۴. پودر شکر و آب را اضافه کرده و با… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک اسفنجی ژله ای
طرز تهیه ی کیک پرتقال و بادام

آموزش تهیه ی کیک پرتقال و بادام

کیک پرتقال و بادام در این مقاله قصد داریم در مورد طرز تهیه ی کیک پرتقال و بادام صحبت کنیم. مواد لازم طرز تهیه ۱٫ ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم کنید. ۲٫ قالب کیک را چرب کرده و داخل آن را کاغذ روغنی بپوشانید. ۳٫ کره، شکر، رنده پوست پرتقال را با همزن زده، تا رنگ آن روشن شود. ۴٫ تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک پرتقال و بادام
طرز تهیه ی کیک دو رنگ

آموزش تهیه ی کیک دو رنگ

کیک دو رنگ در این مقاله قصد داریم در مورد طرز تهیه ی کیک دو رنگ صحبت کنیم. مواد لازم طرز تهیه ۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. . کاغذ روغنی داخل قالب انداخته و آن را چرب کنید. ٣. کره و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید. ۴. زرده و سفیده را از هم جدا کنید. ۵. زرده را با… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک دو رنگ
طرز تهیه ی کیک تمشک

آموزش تهیه ی کیک تمشک

کیک تمشک در این مقاله به آموزش تهیه ی کیک تمشک میپردازیم. مواد اولیه طرز تهیه ۱٫ قالب کیک را از قبل چرب کنید. ۲٫ تخم مرغ را بزنید. ۳٫ آرد، کره، شکر، بکینگ پودر، شیر، تخم مرغ را مخلوط کرده تا خمیر شود. ۴٫ خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک بخش آن را در قالب بگذارید. ۵٫ نیمی از تمشک را روی آن بریزید. ۶٫ باقیمانده… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک تمشک
آموزش تهیه ی نان خامه ای با سس شکلات

کیک سس شکلات با نان خامه ای

آموزش تهیه ی کیک سس شکلات با نان خامه ای در این مقایه در مورد طرز تهیه ی کیک سس شکلات با نان خامه ای صحبت میکنیم. مواد اولیه مواد لازم برای تهیه ی سس طرز تهیه ۱. قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر و فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. ۲. داخل آن را کاغذ روغنی انداخته و آن را کمی چرب کنید. ۳٫ تخم… مطالعه بیشتر »کیک سس شکلات با نان خامه ای
طرز تهیه ی نان رولت

آموزش تهیه ی نان رولت

نان رولت در این مقاله در مورد طرز تهیه ی نان رولت صحبت میکنیم. مواد لازم: تخم مرغ: ۵ عدد شکر: ۱۵۰ گرم آرد: ۱۵۰ گرم آبجوش: نصف لیوان شربت: ۱/۴ استکان طرز تهیه ١. زرده و سفیده را از هم جدا کنید. ۲. زرده ها را با شکر با همزن هم بزنید. ٣. در حین زدن کم کم آب جوش، شربت را اضافه کنید. ۴. سفیده را جدا زده… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی نان رولت
کیک بهارنارنج

آموزش تهیه ی کیک بهار نارنج

کیک بهار نارنج در این مقاله در مورد پخت کیک بهار نارنج صحبت خواهیم کرد. لطفا ما را همراهی کنید. مواد لازم: شکر :  ۱۵۰ گرم تخم مرغ :  ۴ عدد وانیل :  ۱ قاشق غذاخوری کره :  ۲۰۰ گرم آرد :  ۲۲۰ گرم بکینگ پودر :  ۱ قاشق چایخوری بادام آسیاب شده :  ۹۰ گرم کرم کره ای :  به مقدار لازم شربت بهار نارنج :  به مقدار لازم… مطالعه بیشتر »آموزش تهیه ی کیک بهار نارنج